Hieronder vindt u een een aantal door ons gerealiseerde videoproducties. Heeft u ook interesse in een videopresentatie voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Voorbeelden

DCOI opleiding directiechauffeur
De opleiding directiechauffeur CCV-D1 is door het CCV erkend en is een professionele vakopleiding van DCOI.
Bekijk de video…
DCOI Security Driver Bodyguard
Bent u als Directiechauffeur nog wel voorbereid op de huidige ontwikkeling in de maatschappij? Door de toenemende dreiging lopen uw VIP en u een grotere kans in situaties te komen waarbij u moet zijn getraind om risicovolle situaties te beheersen.
Bekijk de video…
Hilarisch familiespel voor hondenliefhebbers
Hilarisch familiespel voor hondenliefhebbers. Speel een battle en win. Leuk nu voor de herfstige en koude winterdagen, een bordspel voor jong en oud in een modern design en gegarandeerd veel speelplezier
Bekijk de video…
Supergaaf battle spel
Supergaaf battle spel. Familiespel dat draait om de boerderij en dat combi is van mens erger je niet, monopoly en ganzenbord! Leuke opdrachten, spannend tot laatste moment. Nieuw gezelschapspel voor jong en oud
Bekijk de video…
Mevrouw de Aankoopmakelaar
Mevrouw de Aankoopmakelaar is geen gewone makelaar. Mevrouw de Aankoopmakelaar is een kopers makelaar. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus voor u.
Bekijk de video…
Keda Consult

Bekijk de video…
Horecadag Makro Delft

Bekijk de video…
Hoofdstraat 1b, 2678CE, De Lier
Mooie vrijstaande woning gelegen tegen het centrum van De Lier aan! De woning is van 2003 tot 2006 grotendeels in de originele jaren ’30 stijl gerenoveerd. Kenmerken zijn zoal de paneeldeuren, en het glas in lood in de ramen.
Bekijk de video…
OpslagXL
Wij zijn een opslagruimte verhuur bedrijf en hebben 4 verschillende vestigingen. Wij zijn in Amsterdam, Rijswijk(ZH), Ter aar en ‘s Graveland gevestigd.
Bekijk de video…
Kapsalon Heuchemer
Kapsalon Heuchemer hanteert al sinds 1960 het principe: Het beste voor de klant is kwaliteit, eerlijkheid en service. Kwaliteit komt niet vanzelf, maar moet iedere dag nagestreefd worden.
Bekijk de video…
Ad Schilperoort

Bekijk de video…
Zeelenberg

Bekijk de video…
Compilatie Kamp Media

Bekijk de video…
Veldwerk Uitzendbureau
Veldwerk is een toonaangevend uitzendbureau en biedt verschillende contractvormen voor tijdelijke of vaste banen waarbij de kwaliteit van het personeel hoog in het vaandel staat.
Bekijk de video…
Het Rijswijkse Tapijthuis
Truijers Holding B.V. biedt u de mogelijkheid om online uw Topmerk Laminaat, Vinyl of Tapijt te kopen. Ook is het een online winkel waar u zelfs naar binnen kunt lopen, kijkt u bij onze vestigingsgegevens, wij heten u van harte welkom daar in de showroom.
Bekijk de video…
Biersteker E-Brick
Biersteker gevel- en daktechniek is een specialistisch bedrijf voor het leveren en plaatsen van isolatie panelen afgewerkt met handvormsteenstrip.
Bekijk de video…
XIKKIX systems
In de XIKKIX systems winkel is een showroom ingericht. U kunt uw vragen stellen aan één van de medewerkers en zij zullen u op zo’n makkelijk mogelijke manier u proberen uit te leggen wat u wilt weten.
Bekijk de video…
Dreamzzz Rijswijk
Dreamzzz heeft vestigingen in Rijswijk, Den Haag en Voorburg waar u zelf zult ervaren dat we er letterlijk alles aan zullen doen om uw nachten comfortabeler en nog meer ontspannen te maken.
Bekijk de video…
Korteland Auto Rijswijk
Korteland Garage is een bedrijf dat al sinds 1937 in Rijswijk is gevestigd als een betrouwbaar adres voor het leveren van jonge, gebruikte auto’s aan particuliere en zakelijke relaties. En wat zich dus al bijna 75 jaar een toonaangevend autobedrijf mag noemen.
Bekijk de video…
Regenboog Reformdrogist Rijswijk
Jarenlange ervaring met een zeer groot en gespecialiseerd assortiment dat vooral toegespitst is op gezondheidsproducten hebben Reformdrogist de Regenboog doen uitgroeien tot een begrip in de omgeving van Rijswijk en ver daarbuiten.
Bekijk de video…
RijswijkseKrant
De Rijswijkse Krant verschijnt wekelijks huis-aan-huis in een oplage van 34.500 exemplaren in heel Rijswijk, inclusief De Strijp en een deel Ypenburg. De Rijswijkse Krant is een uitgave van HaagMedia, eveneens uitgever van de Zuidwester Krant editie 1 en 2.
Bekijk de video…
Marians Kookwereld
Marian’s Kookwereld is een zelfstandige onderneming. De collectie wordt geheel zelf samengesteld door de eigenaren, Marian en René van Heuveln, van de winkel op beurzen die gedurende het jaar worden bezocht. Ook wordt er ingespeeld op de laatste trends op gebied van koken.
Bekijk de video…
Van Graafeiland Makelaardij onroerend goed
Van Graafeiland Makelaardij & Taxatie B.V. is aangesloten bij VBO Makelaar (Vereniging Bemiddeling Onroerend goed); een organisatie die past bij de doelstellingen die wij nastreven.
Bekijk de video…
Independence Hair
Independence staat garant voor creativiteit, trendsetting van haarstijlen, extensions, nagels en make-up. In combinatie met het gebruik van top producten, worden bijzondere resultaten bereikt, die u zelf ook thuis kunt realiseren.
Bekijk de video…
Profile Tyrecentre Rijswijk
Profile Tyrecentre Rijswijk
Bekijk de video…
Slagerij Gelderblom
Slagerij & Partyservice Gelderblom is inmiddels uitgegroeid tot een begrip in midden Nederland. Wij zijn een groep samenwerkende ambachtelijke slagers die streven naar dezelfde doelstelling; het moet gewoon goed zijn. Dat is voor ons de normaalste zaak van de wereld. U vindt Slagerij Gelderblom aan de Laan van Wateringseveld.
Bekijk de video…
Beleza Beauty Care Rijswijk
Bij Beleza Beauty Care kom je helemaal tot rust. Even tijd voor jezelf is soms hard nodig. Gun je zelf deze tijd en kom tot ontspanning. Je huid is je er dankbaar voor na een behandeling. U kunt ook onze producten van Skeyndor en Pupa bestellen via onze webshop. Bij Beleza Beauty Care is het allemaal mogelijk.
Bekijk de video…
Bailine Rijswijk
Er zijn allerlei redenen waarom het niet (goed) lukt om je figuur te verbeteren, je huid strak te houden en lekker in je vel te zitten. En alle reden om juist nu een afspraak te maken met Bailine voor een gratis en vrijblijvende proefbehandeling.
Bekijk de video…
Dogpop 2012
Dogpop is zoals de naam al verklapt een festival speciaal voor honden, en is een jaarlijks terug komend evenement! Het is een geheel nieuw concept, en leuke dag speciaal voor baas en hond!
Bekijk de video…
Interieur Corner
Onze winkel bevindt zich sinds 1992 in het centrum van Wateringen. Sindsdien is er veel veranderd. Zo verkopen wij tegenwoordig geen tapijt meer van de rol, maar gaat dit via zichtstalen. Dit heeft als voordeel dat we u een uitgebreidere keuze in tapijt kunnen aanbieden.
Bekijk de video…
BNI Princeville Delft
Elke week om zeven uur ‘s ochtends ontbijten met veertig collega ondernemers, heeft dat zin? Steeds meer groepen ondernemers denken van wel: zij netwerken terwijl de concurrentie nog op één oor ligt.
Bekijk de video…
Malkenhorst Makelaars
Een video voor het aanbod van een woning in Delft. Malkenhorst Makelaars gaat met de tijd mee en ziet in dat het gebruik van video de verkoop van woningen zal stimuleren.
Bekijk de video…
Avonturia Groepsarrangementen
Een bezoek aan Avonturia is een belevenis! Avonturia De Vogelkelder staat bekend als grootste dierenwinkel van Nederland.
Bekijk de video…
Avonturia Sinterklaas
Bij Avonturia De Vogelkelder ga je op expeditie en beleef je bijzondere momenten. Je komt oog in oog te staan met diersoorten die niet zo voor de hand liggen: slangen, reptielen, beverratten, exotische vogels, schildpadden, stokstaartjes en papegaaien.
Bekijk de video…
De Swart Drukkerij Den Haag
Drukkerij De Swart garandeert al ruim twee eeuwen vakmanschap en innovatie. Wij werken in een stijl die vertrouwen biedt. In de eerste plaats als het gaat om professioneel drukwerk. Maar vandaag de dag nog veel meer. Wij zijn dé aangewezen partner voor het gehele grafische communicatieproces. Van concept tot distributie. Van huisstijl tot digitaal voorraadbeheer.
Bekijk de video…
Olympische Spelen voor… je goudvis!
Dat je dieren allerlei trucjes kunt leren is geen verrassing. Denk maar aan dolfijnen die de meest spectaculaire trucs uithalen of dieren in een circus. Stap voor stap en met veel geduld van de trainers zijn de bijzondere resultaten bereikt. Word nu zelf trainer van… je goudvis!
Bekijk de video…
Enjoy Magazine Voorjaar reportage
In deze video ziet u de medewerkers van Enjoy Magazine aan het werk tijdens een fotoshoot. Een leuk kijkje achter de schermen van de dagelijkse werkzaamheden van dit team. Een korte videoimpressie waarbij het resultaat te zien is in de Voorjaarseditie van Enjoy.
Bekijk de video…
De Jager Slapen
Het Slaapgilde is een keurmerk voor slaapcomfort-specialisten. De Slaapgildespecialisten volgen ieder jaar trainingen en wisselen regelmatig gezamenlijk ervaringen uit om u nog beter te kunnen adviseren. Daarnaast worden door het Slaapgilde zeer zorgvuldig collecties samengesteld van de beste fabrikanten.
Bekijk de video…
Bluepoint fashion
Wat is er nu leuker om door een winkelstraat te wandelen op zoek naar iets nieuws. Uw aankoop zal ongetwijfeld gekoppeld worden aan de belevenissen van die dag, het jaarlijkse uitje met vriendinnen, misschien wel die hele hete zomerdag.
Bekijk de video…
Hem & Haarstijl
Hem & Haarstijl is een kapsalon voor het hele gezin. De naam zegt het al voor Hem en voor Haar. Maar vergeet vooral onze kindersalon niet want de kleintjes onder ons zijn ook van harte welkom.
Bekijk de video…
Auto Honsel
Auto Honsel uw Seat, Škoda en SsangYong dealer voor het Westland en omstreken.
Bekijk de video…
Van Vliet Hoveniers
Hét bedrijf dat tuinrealisatie op een hoog niveau mogelijk maakt…van kleine en grotere tot parkachtige tuinen. Van Vliet Hoveniers kenmerkt zich door: betrokkenheid, gedrevenheid, beleving en kwaliteit. Wij zijn trots op ons werk en de manier waarop wij dit tot stand brengen.
Bekijk de video…
Van der Kraan Autoglas
Wanneer denkt u aan uw voorruit? Voor de meeste is het antwoord: nooit! Maar als een steentje de voorruit raakt is iedereen blij dat het niet door de voorruit is gegaan en iemand heeft geraakt.
Bekijk de video…
Windows Huisman
Windows Huisman
Bekijk de video…
Belisol

Bekijk de video…
De Vogelkelder
Een bezoek aan Avonturia is een belevenis! Avonturia De Vogelkelder staat bekend als grootste dierenwinkel van Nederland.
Bekijk de video…