De vertaling van signing: ‘een teken geven’. En dat is precies wat signing doet. Signing is visuele communicatie. Het laat het gezicht van uw organisatie zien en zorgt voor herkenbaarheid. Kamp Media weet hoe signing het best ingezet wordt. Kamp Media maakt het bijzonder.

Wat is signing?

Signing is een manier om te communiceren met potentiële klanten en bestaande relaties. Het kan in elke vorm: van heel groot tot heel klein. Signing is zeer geschikt voor buiten én binnen. Denk bijvoorbeeld aan lichtreclame op de gevel van een gebouw of aan routebordjes in het pand om medewerkers, klanten en bezoekers de weg te wijzen.

Signing is er in vele soorten en maten. U kunt het zo gek niet verzinnen, of Kamp Media maakt er werk van.

 • Lichtreclame
  Lichtreclame wordt vaak toegepast op de gevel van een kantoorgebouw, winkel of bedrijfspand. Het lichtgevende object trekt de aandacht: uw organisatie is dag en nacht goed zichtbaar.
 • Spandoeken
  Spandoeken worden vaak gebruikt om evenementen en open dagen aan te kondigen. Spandoeken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afwerkingen en materialen.
 • Vlaggen
  Heeft u een showroom en wilt u voorbijgangers verleiden om binnen te komen? Maak dan gebruik van vlaggen. Vlaggen trekken de aandacht en hebben tegelijkertijd een chique uitstraling.
 • Reclameborden
  Reclameborden zijn uitstekend te gebruiken om de naamsbekendheid van uw organisatie te vergroten. U kunt deze borden ook gebruiken als ‘bouwbord’ of ‘projectbord’ om een project of activiteit aan te kondigen.
 • Bewegwijzering
  Bewegwijzering plaatsen is een vorm van klantvriendelijkheid. Het zorgt ervoor dat uw bezoekers direct weten waar ze moeten zijn. Belangrijk is dat routebordjes informatief en voor iedereen begrijpelijk zijn.
 • Belettering
  Belettering is de ultieme manier om zichtbaar te zijn. Uw logo zichtbaar op de ruiten van uw pand? Of het complete wagenpark voorzien van autobelettering? Het kan!

Van idee naar ontwerp

Kamp Media ontwerpt en maakt reclame voor elk budget. Heeft u zelf ideeën over het ontwerp? Of laat u zich liever verrassen? Hoe dan ook: u krijgt een bijzonder ontwerp. Passend bij uw wensen én uw budget.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Waar u ook voor kiest, het is belangrijk dat het ontwerp past bij uw organisatie.