Voor veel producties verzorgen of begeleiden wij de fotografie. Veel foto’s maken we zelf in de studio of op locatie; soms doen we een beroep op een van de gespecialiseerde fotografen waarmee wij samenwerken. Uitgangspunt is pakkende en bruikbare beelden voor uw productie.

Voor wie?

Onze opdrachtgevers zijn divers: van overheid tot commerciele bedrijven.
Fotografie voor een tijdschriften, magazines en brochures moet snel en vakkundig worden vastgelegd. Voor glossy magazines verzorgen we periodiek het fotowerk. Ook voor landelijke uitgaven (vakbladen/patientenbladen) verzorgen wij de fotografie. Maar ook de overheid doet een beroep op ons voor beelden voor (publiekgerichte) campagnes.

Reportage

Een van de specialiteiten is het vastleggen van bijeenkomsten, zoals seminairs en congressen, waarbij we sfeer en emoties van de sprekers en gasten in beeld brengen. Een bijeenkomst wordt hierdoor een tastbare en waardevolle herinnering.

Stockfoto’s

Wij hebben een beeldbank met foto’s waar onze opdrachtgevers een keuze uit kunnen maken. Snel en makkelijk als er snel geproduceerd moet worden.

Toepassingen van fotografie:ondersteuning

  • van uw communicatieboodschap
  • marketingcommunicatie: folders, brochures, magazines, presentatie, internet.
  • reportages: verslaglegging van seminars, congressen, bijeenkomsten
  • visuele ondersteuning bij (jaar-)verslagen, rapporten

Naast het produceren van foto’s verzorgen wij voor u de digitale beeldbewerking: Retoucheren, vrijstaand maken of ingewikkelde montages.